Zeit zum Geniessen
Ab 18. März sind wir wieder für Sie da.
Grüezi und Willkomme in Bü's Hopfenau
bi eus cha mer au fiire ....
zum Biispil Geburtstag & Hochziit
... aber au us emene andere Aalass
ä Uswahl vo
oisne Klassiker
s’Hopfenau Cordon-Bleu
39
mit Preiselbeeri und Biilag nach Wahl (knackige Salat, Gmües oder Härdöpfel)
Rindstatar
28 | 38
mit Brottoooscht und Ankä
Worst Case Salad
16 | 26
euse Wurscht-Chäs-Salat mit gröschtete Laugebrötli
Gänseleberterrine
29 | 39
mit feinem Brioche
"Vom Urbeginn der Schoepfung ist dem Wein eine Kraft beigegeben, um den schattigen Weg zur Wahrheit zu erhellen."
Dante Alighieri
mir händ offe
vo Mäntig bis Friitig
11:30 bis 14:00
18:30 bis 23:00
im Dezember hämmer au am Samstig-Abig offe
18:30 bis 23:00